Hoofd-

Herpes

Zinovit (crème-gel, spray)

Registreer om een ​​beoordeling achter te laten.
Het duurt minder dan 1 minuut.

Over het algemeen heeft de huid nooit speciale problemen gehad, en hier, afgelopen winter, na strenge vorst, kwamen kleine puistjes op het gezicht en deze waren zeer frequent en pijnlijk. Een allergoloog zei dat het een vorstallergie was. Alles wat thuis was, hielp niet. Ik las over cinovit en ging uit wanhoop om het te kopen. De apotheek bood voor mijn geval het was de gel, en niet de spray. De volgende dag werd het al beter en na een paar dagen was alles voorbij. Tijdens vorst, gebruikte alle verdere winter de gel als preventie. In de zomer helpt hij me om zwarte stippen te elimineren. Zelf aangenaam, de geur is bijna afwezig, gemakkelijk aan te brengen. Genoeg voor een lange tijd.

Gebruikt Tsinovit in het laatste stadium van de behandeling van acne. De fles heeft een handige fijne spray die heel goed werkt. Maar het is handiger om het product eerst op een wattenschijfje aan te brengen en vervolgens probleemgebieden ermee af te vegen. Spray heeft een dubbele actie. Het kalmeert de huid, vermindert de gevoeligheid. Het stimuleert ook versnelde huidvernieuwing. Regeneratie van beschadigd weefsel is veel sneller en er zijn geen duidelijke tekenen op de huid na acne en mee-eters. Voor een maand gebruik, de talgklieren genormaliseerd, was het nodig om Tsinovit nog eens 2 weken te gebruiken om het behaalde resultaat te consolideren. Nu voor preventie gebruik ik elke avond spray om de 2 dagen. Het droogt de huid niet af en heeft geen ander negatief effect, het kan continu worden toegepast zolang als je wilt.

Voor de behandeling van acne, gebruikte ik het "Tsinovit" -complex, dat bestond uit een crème-gel voor acne en spray, alle geproduceerd door "Green Dubrava", ze hebben goede farmaceutische producten en zijn bovendien niet bijzonder duur. De gel bevond zich in een lange buis met een volume van 35 ml, kostte 311 roebel bij de apotheek en kocht een spray in een fles van 75 ml op dezelfde plaats voor 280 roebel. Total besteedde iets meer dan 500 roebel, en deze fondsen waren genoeg voor mij voor 2 maanden, en ik hoefde niet meer te kopen. Dus, in de eerste plaats, het complex is erg budgettair, wat belangrijk is voor tieners en jongens en meisjes.
Gel I smeerde 's ochtends en' s nachts probleemgebieden. Het helpt niet om ontstekingen op de huid te verminderen, droogt het niet (omdat er geen hormonale preparaten, alcohol en salicyla zijn, die meestal aan dergelijke producten worden toegevoegd voor de verzorging van de probleemhuid). Dus de impact is alleen maar positief. Het duurde ongeveer anderhalve maand om de ontstekingen te verwijderen en het gezicht te reinigen, daarna waren er 2 weken bezig met het fixeren van het effect tot de gel verdwenen was.
Spuitbus kan zowel de huid als watten bedekken en veeg dan probleemgebieden af. Ik deed dit gedurende de dag om mijn huid schoon te houden. Spray stelt je gewoon in staat om de talgklieren te normaliseren.

Cream-gel in combinatie met dezelfde spray die ik leuk vond. Deze antihistaminica waren ook dappere strijders met huidproblemen die niet tot de effecten van allergieën behoren. Ik heb het gekocht om allergische symptomen te elimineren - ik heb vreselijke urticaria voor sommige producten. Zinovit verlicht jeuk, elimineert schilfering en roodheid van de huid. En, belangrijker nog, er zitten veel plantaardige oliën in, bijna geen synthetische en helemaal geen hormonale componenten. Daarom kan het lange tijd worden gebruikt, in tegenstelling tot corticosteroïdgeneesmiddelen. Overdag behandelde ze haar gezicht met een spray, smeerde een crème voor de nacht in. Beide worden goed door de huid opgenomen, het gezicht is niet glanzend en niet vet. Agressieve geuren, waarvan het hoofd pijn begint te doen, ook in de "Cinovite". Allergische uitslag is niet zo snel als we zouden willen, maar begon zeker te vertrekken. Ergens op de tiende dag verdwenen de schubben en jeukende stippen volledig. En samen met hen verdwenen ook de gebreken van een ander plan: eeuwige kleine uitbarstingen in de T-zone, waarmee ik al vele jaren met wisselend succes heb gevochten. Ze begonnen eerst uit te drogen, krimpen in grootte en verdwenen toen volledig.

Niemand heeft nog vragen gesteld. Je vraag zal de eerste zijn!

Recensies: Zinovit voor acne

  • Groene Dubrava, Rusland
  • Vervaldatum: tot 01/01/2021
  • Groene Dubrava, Rusland
  • Vervaldatum: tot 01/01/2021

Klantbeoordelingen voor Tsinovit Acne

Crème-gel Tsinovit is het afgelopen halfjaar gestaag van toepassing. Meestal, één of twee keer per maand, breng ik het aan op acne die voor de menstruatie uitkomt en 's nachts worden ze nauwelijks merkbaar. Cool hulpmiddel, een rechtvaardige redding voor moderne meisjes en vrouwen. Voor dergelijk geld heb ik nog nooit zo'n effect in iemand gezien, IMHO.

Hallo allemaal! Vandaag heb ik besloten om je mijn verhaal over de strijd tegen acne te vertellen. Ik heb een zeer vette huid en, zoals iedereen weet, kan het niet overdriedeg worden, anders wordt de situatie alleen maar erger en de poriën beginnen te verstoppen. En toen ik na een paar uur op de fundering stak, werd ik besmeerd met boter. Wat te zeggen over acne, het gevecht met hen begon ergens in 15 jaar. Heeft al veel hulpmiddelen geprobeerd, terwijl een vriend niet adviseerde crème Tsinovit te gebruiken. Natuurlijk had ik niet echt hoop, maar ik wilde het effect echt bereiken als een vriend (haar huid is erg schoon)) Dus ik heb een week voor het slapen gaan en 's ochtends een crème gel gebruikt voor het aanbrengen van make-up - mijn huid is veel beter geworden, er is vrijwel geen vet, acne Het is veel minder geworden)) Nu zonder Zinovit, wie er al lang worstelt met een dergelijk probleem, raad ik je aan het te gebruiken !!)) Trouwens, hij heeft een zeer goede compositie, hij zal zijn huid niet drogen) en je kunt ze vinden bij de apotheek)

Kennismaking met Tsinovit was op het hoogtepunt van mijn opgroeien - het uiterlijk van borsten, taille en acne tadammm. Dus ik heb zeker niet op hen gewacht. Gelukkig hebben ze echter snel verdwenen. Nou, hier is de verdienste van de spray Tsinovita, die ik een maand gebruikte. Het wordt aanbevolen voor acne, die de huid van het gezicht niet droogt. En mijn gezicht zelf was droog, dus nam ik het op vanwege deze specifieke huid. En niet verloren, het effect deed zich voelen.

Als je vraagt ​​wat ik gebruik om een ​​schoon gezicht te hebben, zal ik je antwoorden over Tsinovit. Toen ik mijn hormonale achtergrond verloor (lang verhaal, zal ik niet in details treden), en er kwamen acne uit. Lokale fondsen hielpen niet. Ik probeerde verschillende tinten te maken, maar ze hadden maar een paar dagen effect. Tsinovit werd mij geadviseerd door een dermatoloog, aan wie ik al uit wanhoop was. En beetje bij beetje na de voorbereiding, het gezicht gewist. Het is duidelijk dat ik nu een behandeling onderga, maar blijkbaar zal niemand iets vermoeden

Misschien helpt de crème-gel, maar de huid droogt heel gelijkmatig. Het is alsof het een rimpel-gladmakende film is.

Ik heb mijn man gekregen voor de behandeling van de rug (schoudergebied). Huiduitslag en puistjes nemen af. Het belangrijkste dat handig is om te gebruiken, zelfs voor jezelf, kan worden gedaan.

Ik heb de room Zinovit een maand geleden gekocht om te proberen, maar ik heb al heel wat vyakyh geprobeerd, maar niets heeft me veel geholpen. Hoewel ik regelmatig maskers en reinigingen doe, zijn er nog steeds veel kleine hypodermische pukkels, die regelmatig in grote zweren uitbarsten. Na bijna een maand regelmatig smeren van deze crème-gel, is de huid veel schoner geworden, de poriën zijn niet zo verstopt, minder heldere plekken. En het zuigen van de crème is niet agressief, er is op basis van zink. Droogt een beetje, maar de huid remake niet. Goede remedie. En voor de prijs is heel acceptabel.

Ik probeerde de recepten van veel verschillende mensen om acne te verwijderen en kreeg niet het resultaat dat ik nodig had, ik was erg teleurgesteld. En Tsinovit van acne, mee-eters en zwarte vlekken beviel me. Na twee weken smeren op mijn gezicht en schouders, werd mijn huid gereinigd. Ik heb dit effect niet bereikt met folkmethoden en -maskers. Vooral in zo'n korte tijd. En het ongemak na de toepassing is niet en helpt goed. Zelfs zwart merkte ik dat het veel minder op de huid kwam. Zeer goede crèmegel.

In mijn tienerjaren waren er bijna geen acneproblemen. Maar mijn dochter lijdt nu. Ze klimmen als paddestoelen... ze zijn al met haar naar de schoonheidsspecialiste geweest. Ze vertelde ons de weg en adviseerde Zinovit om te gebruiken. Het helpt echt, alle acne wordt niet volledig verwijderd, maar ze zijn veel kleiner geworden en de huid is schoner geworden, het lijkt erop dat zelfs zwarte stippen niet zo opvallen. En dan hebben we al hormonale zalf aangeboden

Hier kan ik mij persoonlijk persoonlijk abonneren op elk van de genoemde voordelen van het gebruik van Tsinovit Dit is de enige remedie die me heeft gered van de pijn van acne. Ja, ik heb deze crème-gel elke dag twee keer per dag op de probleemgebieden aangebracht gedurende een maand, totdat de aal was verdwenen. Misschien is dit een lange tijd, maar toch gebruik ik Zinovite alleen voor preventieve doeleinden, maar er is helemaal geen acne, de huid is schoon, de hoeveelheid secreties van de talgklieren is merkbaar verminderd, en over het algemeen is de structuur van de huid beter geworden. Zeer tevreden over de werking van deze crème-gel.

Cool ding! Goede hulp en behoorlijk snel. Roodheid voor 2-3 dagen verstrijkt, na een week over al veel schoner gezicht. De samenstelling heeft onmiddellijk depantenol voor helende wonden. En het belangrijkste is dat het geen alcohol bevat, als goedkope manier.

acne spray mat - beoordelingen

acne spray

Acne spray mat op 30 januari, 18:39

Het onderwerp acne raakte mijn man van middelbare leeftijd, die onlangs om halfzeven zal kloppen. Acne verscheen op zijn rug, niet op zijn gezicht. Misschien een soort allergie, of iets anders, maar nee, alleen acne. We schreven een prater op volgens een individueel recept, dat we in een apotheek produceerden, maar alleen was er geen resultaat van (ja, ze waren uitgedroogd, maar niet meer dan dat. Vanwege het alcoholgehalte begon de rug ook te schilferen ((ergens op het internet lezen dat een meisje genas zo'n probleem op haar rug met Zinovit spray.Ik besloot het te proberen.Ik kocht het bij een apotheek voor 300 roebel en veegde het vervolgens twee keer per dag af met een wattenschijfje met deze compositie. het bevat geen alcohol, wat we echt niet leuk vonden. Eerlijk gezegd, ik heb het niet meteen gezegd. Ergens aan het begin van week 2 begonnen acne er meer onzichtbaar en onmerkbaar uit te zien, nu hebben ze geen spoor meer. Ze zijn niet gestopt met Tsinovit, hebben het een maand gebruikt om het te voorkomen fabrikant.

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 2 · Nee 0

acne spray kaneel 12 december 2017

Zinovit spuit een goed medicijn, het heeft zichzelf gevestigd als een droogmiddel uit verstopte poriën en comedonen. Ik gebruik het al een half jaar met mijn zus. Ik vind het snelle resultaat niet leuk. Op de tweede of derde dag van het rode puistje blijft er een licht merkbare vlek achter, en zelfs die is alleen op een zeer korte afstand zichtbaar. Het wordt comfortabel aangebracht, dankzij de spray, niet nodig om af te wrijven of af te wassen. We dragen zelfs met ons mee naar school.

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 1 · Nee 0

kaneelspray acne 21 november 2017

Hier lees ik beoordelingen van mensen over hoe ze met deze acne hebben gevochten. Het hart huivert al bij hoeveel mensen er doorheen moesten gaan. Ze huilde ook, snikkend omdat een pukkel op haar voorhoofd of op haar kin sprong. Het bleek dat mensen veel serieuzer waren (ik had acne omdat ik altijd met vuile handen mijn gezicht raakte en af ​​en toe probeerde ze eruit te persen. Hoe vaak zei mijn moeder dat ik het niet moest doen. Ik gehoorzaamde haar niet. Ik maakte 2 keer per week een acne-uitslag met een badyagi-masker: ik nam het badyagi-poeder en vermengde het met water of salicyclisch tot een papperige vorm en stopte het gedurende een half uur in de vorm van een masker. Het gezicht van Zinovit was aan het spuiten en de gebieden rond de ogen wrijven wattenschijfje. De huid na het aanbrengen wordt zacht als een baby. In combinatie met deze twee methoden, was ik in staat om zich te ontdoen van de uitslag. Geld besteed letterlijk een cent, en het resultaat was niet lang op zich wachten.

Herziening van de lijn met gereedschappen "Tsinovit" voor acne

Vorig artikel: Acne in de nek

Acne kan om verschillende redenen verschijnen.

En vrij vaak worden ze veroorzaakt door verschillende dermatologische problemen.

Droogheid en gevoeligheid van de huid, de verzwakking van de beschermende functies, het actieve werk van de talgklieren, de aanwezigheid van pathogene micro-organismen zijn allemaal noodzakelijke voorwaarden voor de ontwikkeling van acne of acne.

  • Alle informatie op de site is alleen voor informatieve doeleinden en DOET GEEN handleiding voor actie!
  • Alleen de ARTS kan u de EXACTE DIAGNOSE bieden!
  • We raden je aan om geen zelfgenezing te doen, maar om je te registreren bij een specialist!
  • Gezondheid voor u en uw gezin!

Om mensen te helpen omgaan met dergelijke problemen, heeft het Russische bedrijf Pharmtek de release van het unieke medicijn Tsinovit gelanceerd.

Deze tool kreeg al snel veel positieve recensies, omdat het de huid effectief van acne reinigt en eventuele dermatologische problemen elimineert.

Veel verschillende medicijnen, complexe cosmetische procedures, injecties van antibiotica en vitamines - dit alles kan worden vervangen door crème "Tsinovit."

Samenstelling en vrijgaveformulier

Om te begrijpen of "Zinovit" acne helpt, moet u letten op wat er in de samenstelling zit.

De voorbereidingen in deze serie bevatten geen lanoline, salicylzuur en minerale oliën - de belangrijkste componenten van de meeste acne crèmes. Maar het zijn deze stoffen die de situatie kunnen verergeren en de irritatie kunnen verhogen.

De voorbereidingen van de Tsinovit-serie omvatten de veiligste componenten, natuurlijke oliën en extracten van planten.

De formule van deze fondsen is ontwikkeld op basis van langetermijnstudies.

Wetenschappers hebben zinkpyrithione als het belangrijkste actieve ingrediënt gemaakt. Hij werd specifiek geactiveerd om een ​​sterker ontstekingsremmend en bacteriedodend effect te hebben.

Bovendien bevatten Tsinovit-producten andere componenten die ook de ontsteking verminderen, de activiteit van talgklieren normaliseren en pathogene micro-organismen vernietigen:

  • extract van zoethoutwortel - dikaliumglycyrrhizinaat;
  • olijfolie;
  • jojoba en shea oliën;
  • tea tree etherische olie;
  • panthenol;
  • vitaminen E en A;
  • melkzuur.

Middelen uit de Tsinovit-serie zijn niet alleen effectief, maar ook handig bij het aanbrengen. Ze zijn beschikbaar in verschillende vormen.

Foto: het medicijn is verkrijgbaar in de vorm van een gel, spray en crème

De formule en samenstelling ervan zijn hetzelfde, alleen het vrijgaveformulier is anders:

  • voor acne op het gezicht aangebrachte crème;
  • als de uitslag zich op de schouders, in het decollete of de ledematen bevindt, is het handig om een ​​vloeibare spray te gebruiken en deze op de huid te spuiten;
  • voor het reinigen van acne huid en billen gebruikt douchegel;
  • crème-gel met een milder effect;
  • shampoo, die wordt gebruikt als een antischimmelmiddel en voor de behandeling van roos.

Video: "Snel zwarte stippen verwijderen"

Hoe werkt het

Crème "Tsinovit" werkt op het hele proces van acne-vorming.

Daarom verwijdert het gebruik ervan niet alleen huiduitslag, maar elimineert het hun oorzaken.

De actieve componenten worden zodanig geselecteerd dat ze maximaal helpen bij het bestrijden van acne.

Daarom heeft het medicijn het volgende effect:

  • vernietigt de meest pathogene bacteriën, bestrijdt schimmels;
  • verlicht ontsteking, roodheid, zwelling;
  • normaliseert de talgklieren;
  • diep reinigt poriën van zwarte vlekken;
  • verzacht en voedt de huid;
  • versnelt het proces van celregeneratie.

getuigenis

Als acne vaak voorkomt en de gebruikelijke methoden om hiermee om te gaan niet werken, is het noodzakelijk om contact op te nemen met een dermatoloog om een ​​speciale behandeling voor te schrijven.

Foto: het medicijn wordt voorgeschreven voor acne.

De arts kan een medische zalf of crème voorschrijven. Gebruik in dergelijke gevallen vaak het gereedschap van de Zinovit-serie. Recensies van artsen over deze medicijnen geven aan dat ze met veel huidproblemen omgaan.

Daarom schrijven steeds meer dermatologen deze medicijnen voor in dergelijke gevallen:

  • voor mensen met een vette, problematische huid, verhoogde activiteit van de talgklieren;
  • helpt "Tsinovit" tegen acne, allergische huiduitslag, etterende acne;
  • met verschillende soorten dermatitis;
  • voor complexe behandeling van eczeem;
  • met zonne- en lichte thermische brandwonden;
  • psoriasis;
  • droge of vette seborrhea, roos

Contra

Uit getuigenissen van mensen die de Zinovit-serie gebruiken, blijkt dat ze goed worden verdragen en geen bijwerkingen veroorzaken.

Maar toch, om een ​​allergische reactie te voorkomen, is het beter om vóór het eerste gebruik een dermatologische test uit te voeren. Immers, in de aanwezigheid van individuele intolerantie voor de componenten van het geld kan niet worden gebruikt.

Zwangerschap en lactatieperiode

Vanwege het feit dat het medicijn onlangs is verschenen en klinische tests van de effecten ervan op een vrouw en foetus tijdens de zwangerschap nog niet zijn uitgevoerd, is het op dit moment ongewenst om het te gebruiken.

Foto: Artsen raden het gebruik van fondsen tijdens de zwangerschap af

Indien nodig kunt u uw arts raadplegen, die de risicograad voor het kind en de noodzaak van behandeling met Tsinovit zal bepalen.

Kunnen kinderen gebruiken

Het medicijn wordt als veilig beschouwd.

Daarom kan het bij afwezigheid van individuele intolerantie worden toegepast op kinderen vanaf 1 jaar. Maar dit gebeurt alleen op advies van een arts.

Hoe crème "Tsinovit" aanbrengen voor acne

Deze acnebehandelingen worden vaak gebruikt.

Ze helpen bij enkele huiduitslag, acne, etterende acne.

Ze kunnen zowel voor de behandeling als voor profylaxe worden gebruikt. "Tsinovit" crème-gel voor acne, acne en zwarte vlekken wordt als bijzonder effectief beschouwd, beoordelingen hiervan markeren de goede verdraagbaarheid en het snelle resultaat.

Instructies voor het toepassen van fondsen

Hoe "Zinovit" toepassen op acne?

Eerst wordt aanbevolen om te testen op de aanwezigheid van een allergische reactie, en als acne erg uitgesproken is, is het beter om een ​​arts te bezoeken voor een aanvullende behandeling.

Als wordt besloten om de producten "Zinovit" te gebruiken, is het beter om een ​​crème of gel te kiezen.

Foto: het is noodzakelijk om middelen op een schone en droge huid te leggen

Breng ze 2 keer per dag aan op een schone, droge huid.

  • Het verschil in het gebruik van deze fondsen is dat de crème een sterker effect heeft en het wordt aanbevolen om het na een paar minuten met een servet te verwijderen.
  • De gel kan ook op het gezicht worden aangebracht en 's nachts worden bewaard.

Enkele puistjes verdwijnen binnen een week, ernstige huiduitslag moet mogelijk minstens een maand worden behandeld.

Maar als er geen merkbare verbeteringen zijn binnen 5-7 dagen, adviseren de gebruiksaanwijzing om het medicijn te veranderen.

  • Voor mensen met een vette huid kan Zinovit lange tijd worden gebruikt, aangebracht op het hele oppervlak van het gezicht, oogcontact vermijden.
  • Als de huid droog is, is het beter om het medicijn in de richting van de wijzers te gebruiken, zodat u uitdroging en afschilfering kunt voorkomen.

Spuiten van palingen en zwarte punten is ook populair.

Hoe aspirine toe te passen tegen acne op het gezicht? Ontdek hier.

Het kan naar elk deel van het lichaam worden gesproeid waar zich dergelijke problemen voordoen. Maar wanneer zwarte vlekken op het gezicht worden behandeld, wordt het aanbevolen om de spray eerst op een wattenschijfje en vervolgens op de huid aan te brengen. U kunt dus voorkomen dat u het geld in de gaten krijgt.

Geneesmiddelen voordelen

Volgens beoordelingen van artsen en patiënten die de serie gebruikten voor de behandeling van verschillende dermatologische problemen, is "Tsinovit" beter dan andere geneesmiddelen.

Velen merken de voordelen op:

  • het medicijn droogt de huid niet, veroorzaakt geen gevoel van beklemming;
  • snel normaliseert de talgklieren;
  • elimineert irritatie, roodheid en pijn veroorzaakt door acne;
  • de prijs is relatief laag - afhankelijk van het volume en de vorm van uitgave kost het 250 tot 400 roebel;
  • middelen zijn gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk aan te brengen, laten geen vette vlekken achter en zijn bijna geurloos;
  • geneesmiddelen uit de serie worden zeer spaarzaam geconsumeerd;
  • De natuurlijke ingrediënten van de serie bieden een hoge werkzaamheid en veiligheid.

analogen

Als er geen "Tsinovit" -serie te koop is of als de patiënt een individuele intolerantie heeft voor de stoffen in zijn samenstelling, kan de arts zijn analogen aanbevelen.

Dezelfde sterke ontstekingsremmende en antibacteriële effecten zijn aanwezig in de geneesmiddelen Belosalik, Bepanten, Zinocap, Sudocrem en Akriderm.

Bijwerkingen

De natuurlijke samenstelling maakt de producten uit de Zinovit-serie veilig voor de huid.

  • In de meeste gevallen zijn er geen bijwerkingen na het gebruik van het medicijn.

Foto: in zeldzame gevallen kunnen roodheid van de huid en peeling optreden.

  • Zeldzame gevallen van schilfering en roodkleuring van de huid na het aanbrengen van een crème of spray suggereren dat een persoon een individuele intolerantie heeft voor de componenten van het product. In dit geval kunt u deze medicijnen niet gebruiken.

Kosten van

Middelen uit de Tsinovit-serie zijn voor iedereen beschikbaar.

De prijs van deze medicijnen is laag en het resultaat van de toepassing is niet slechter dan van dure medicijnen.

In apotheken in Moskou variëren de kosten van geneesmiddelen in de reeks binnen de volgende limieten:

Hoe helpt Zinovit Acne Cream Gel?

Gevoelige en probleemhuid, vatbaar voor huiduitslag, is zeer gevoelig voor de agressieve invloed van de externe omgeving. Om de bescherming te garanderen, heeft Farmatek een universeel geneesmiddel ontwikkeld: Tsinovit-crème voor acne.

Het bestaat uit een complex van werkzame stoffen die omgaan met irritatie, ontsteking, jeuk en helpen bij het elimineren van acne. Deze tool is perfect voor zowel therapeutische als profylactische doeleinden. Het moet worden toegepast na overleg met een dermatoloog. We leren meer over de variëteiten van het medicijn Tsinovit, zijn samenstelling en werkingsmechanisme bij de behandeling van probleemhuid.

Zinovit: beschrijving, vrijgaveformulier

Het medicijn Tsinovit wordt geproduceerd door het Russische bedrijf "Farmatek", het wordt in verschillende vormen geproduceerd: crème-gel, zalf, crème, spray, shampoo. Vandaag gaan we dieper in op een van de meest gewilde vormen van de remedie en vertellen we je hoe Tsinovit-crème wordt gebruikt voor acne en acne.

Crème-gel van witte kleur, met een vrij dichte, uniforme textuur, wordt geproduceerd in 35 ml plastic buizen. Het medicijn heeft een antiseptisch, ontstekingsremmend en kalmerend effect. De geur van dit hulpmiddel is vrijwel afwezig, het is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar ook voor het lichaam. Het helpt om snel te gaan met irritatie en peeling, wanneer het wordt aangebracht op de huid wordt het direct opgenomen zonder een vettige glans achter te laten, zorgt het voor een matterend effect. Het grote voordeel van deze tool is de beschikbaarheid, die wordt gecombineerd met een hoge mate van efficiëntie.

De belangrijkste actieve ingrediënten van het medicijn zijn dikaliumglycyrrhizinaat en zinkpyrithione. Naast hen omvat de samenstelling van Zinovit jojoba-, olijf-, avocado- en shea-oliën, vitamine A en E, panthenol, ureum.

    • Dicaliumglycyrrhizinaat is een stof die wordt geëxtraheerd uit de zoethoutwortel. De therapeutische component beschermt de huid tegen de negatieve effecten van de omgeving en heeft ontstekingsremmende eigenschappen die het proces van acne-vorming kunnen onderdrukken, irritatie, roodheid en jeuk kunnen verlichten. Zoethoutextract is een absoluut natuurlijk bestanddeel dat de huid minder vatbaar maakt voor verschillende irriterende stoffen en allergenen en een uitgesproken beschermend effect heeft.
    • Zinkpyrithione heeft een antimicrobieel effect. Deze component maakt deel uit van vele therapeutische middelen die zijn ontworpen om ernstige dermatologische ziekten te bestrijden. Als onderdeel van het geneesmiddel heeft het een fungicide, antiseptisch en ontstekingsremmend effect. Bovendien elimineert zinkpyrithione desquamatie en verhoogde keratinisatie van de huid, bevordert regeneratie en snelle celvernieuwing.
    • Olijfolie bevat een complex van waardevolle stoffen, het perfect voedt en hydrateert, heeft een gunstig effect op elk huidtype.
  • Avocado-olie is een uniek natuurlijk bestanddeel dat de problematische huid positief beïnvloedt door het gehalte aan fytohormonen en verrijkte componenten. Bevordert intense hydratatie, voedt en voedt de opperhuid met heilzame stoffen.
  • Jojoba-olie is een ideaal onderdeel voor de gevoelige huid, elimineert snel verhoogde droogheid, irritatie, verzacht, hydrateert en vult huidcellen met energie.
  • Sheaboter bevat een ideaal complex van onverzadigde vetzuren, die de probleemhuid vooral nodig heeft.
  • Melkzuur (ureum) in de samenstelling van het medicijn zorgt voor een afpelend en reinigend effect en stelt je in staat dode huidschilfers te verwijderen.
  • Panthenol helpt het ontstekingsproces te verminderen, zorgt voor een regenererend en regenererend effect, vermijdt het verschijnen van post-acne (sporen na acne).

Experts zeggen dat met behulp van crème-gel, je kunt ontdoen van huiduitslag en comedonen in twee weken dagelijks gebruik. Voor een korte periode van tijd helpt het hulpmiddel om roodheid te verwijderen, onderdrukt het ontstekingsproces, wat bijdraagt ​​tot het drogen van acne en hun complete verdwijning, zonder het optreden van karakteristieke donkere vlekken (post-acne). Zinovit voorkomt het ontstaan ​​van nieuwe laesies, helpt de poriën te reinigen en zwarte vlekken te verwijderen.

Zo'n complexe actie zorgt voor een goed gekozen samenstelling van het product, dat voornamelijk natuurlijke ingrediënten bevat. Daarom wordt het medicijn als veilig en hypoallergeen beschouwd. Tsinovit crème-gel is een uitstekend antisepticum dat kan worden gebruikt om acne te verwijderen, niet alleen op het gezicht, maar ook op het lichaam. Het medicijn kan zowel voor het wassen als voor het douchen worden gebruikt.

In tegenstelling tot de meeste dermatologische producten, bevat Zinovit geen lanoline, minerale oliën of salicylzuur, die, bij de behandeling van acne, de huid sterk opdrogen.

Wanneer wordt Tsinovit-crème gebruikt?

Naast de behandeling van uitslag, kan Zinovit crème-gel ook in de volgende omstandigheden worden gebruikt:

  • dermatitis;
  • eczeem;
  • psoriasis;
  • zoster;
  • allergieën van verschillende oorsprong;
  • seborrhea.

Deze tool doet uitstekend werk met brandwonden, verlicht pijn effectief en versnelt het proces van genezing en huidvernieuwing. Bovendien helpt het medicijn zwelling en jeuk te verminderen wanneer insecten bijt.

De belangrijkste indicatie voor het gebruik van crème - gel Tsinovit is een probleemhuid van het gezicht met acne, acne en zwarte vlekken, vatbaar voor vet. De meest voorkomende oorzaak van acne is overmatige activiteit van de talgklieren en een onjuiste uitstroom van talg, waardoor de leidingen verstopt raken.

In dergelijke talige files ontstaat een uitstekende voedingsbodem voor bacteriën die de ontwikkeling van het ontstekingsproces en het verschijnen van acne veroorzaken. Tsinovit krem-gel helpt de uitstroom van talgafscheidingen normaliseren, om de activiteit van de klieren in evenwicht te brengen, om de poriën van de huid te reinigen van files en comedonen (zwarte stippen) en daardoor het optreden van huiduitslag te voorkomen.

In het algemeen werkt crème gel goed met ongecompliceerde acne en wordt het aanbevolen voor de behandeling van milde tot matige acne. Het middel helpt de poriën te verkleinen, de talgklieren aan te passen, de voortplanting van pathogene schimmels en bacteriën te stoppen en het verschijnen van nieuwe ontstekingen te voorkomen.

De belangrijkste voordelen van het medicijn

De voordelen van de crème Zinovit omvatten de volgende positieve eigenschappen:

  1. het medicijn droogt de huid niet uit;
  2. elimineert huiduitslag en zwarte vlekken;
  3. verwijdert irritatie en roodheid;
  4. staat garant voor snelle resultaten;
  5. heeft geen scherpe, onaangename geur;
  6. met mate geconsumeerd;
  7. goed opgenomen;
  8. geschikt voor droge huidtypes;
  9. verschilt in beschikbaarheid en redelijke prijs;
  10. elimineert de pijn veroorzaakt door de "rijping" van acne.

In het algemeen gaat crème-gel perfect met zijn taak om. Het verbetert de structuur van de probleemhuid, bestrijdt effectief tegen pathogene bacteriën en ontstekingsverschijnselen, normaliseert snel de uitwisseling van talg en droogt de huid niet uit, omdat het geen alcohol, hormonen, salicylzuur of andere agressieve componenten bevat.

Instructies voor gebruik

Zinovit wordt geproduceerd in kleine tubes (35 ml), maar het duurt lang, omdat het medicijn spaarzaam wordt geconsumeerd. Het is raadzaam om een ​​allergische test uit te voeren voordat u de crème op het gezicht aanbrengt, een beetje crème op de elleboogbocht smeert gedurende veertig minuten. Als er na deze tijd geen roodheid of jeuk is, kan Zinovit ook op het gezicht worden gebruikt.

Volgens de instructies moet de huid vóór het aanbrengen van de crème-gel worden gereinigd van vuil, stof en make-up. U kunt zachte cosmetica gebruiken die geen alcohol bevatten (melk, gel, tonic). Vervolgens wordt de gel in een gelijkmatige, dunne laag op plekken met huiduitslag aangebracht. Overschrijd de aanbevolen dosering niet, anders kunt u schilferen en een droge huid veroorzaken.

Aanbevolen wordt de procedure twee keer per dag ('s morgens en' s avonds) uit te voeren. Na het optreden van een positief effect, moet u de behandeling niet onmiddellijk onderbreken, de oplossing moet nog een tot twee weken worden toegepast, dit zal helpen het resultaat te consolideren. Zinovit kan worden gebruikt en profylactisch worden behandeld, voor de nacht die delen van de huid waar huiduitslag het vaakst voorkwam.

Soms na het aanbrengen van het product, is er een klein gevoel van strakheid van de huid, dat snel overgaat. Op de plaats waar de crème wordt aangebracht, kan zich een dunne, transparante film vormen die gemakkelijk met water kan worden afgewassen. De gebruiksduur van Zinovit is niet beperkt, omdat het niet verslavend is en de ontwikkeling van bijwerkingen niet veroorzaakt. Contra-indicaties voor het gebruik van het geneesmiddel werden niet gedetecteerd, behalve voor de individuele intolerantie van de componenten.

Het medicijn wordt vrijgegeven vrij in het apotheeknetwerk, zonder een doktersrecept. Maar het is beter om niet zelf medicatie te geven, maar om dit middel alleen te gebruiken na overleg met een specialist. De kosten van het medicijn Tsinovit van acne en zwarte vlekken varieert tussen 300 en 400 roebel.

Beoordelingen van Zinovit Acne Gel zijn uitermate positief. Gebruikers beweren dat het medicijn acne in korte tijd elimineert en dat nieuwe huiduitslag gewoon niet verschijnt. En velen hebben gemerkt dat deze remedie vecht, zowel met periodieke acne huiduitslag, als met een allergische uitslag. De meeste gebruikers die dit hulpmiddel gebruikten, merkten de natuurlijke samenstelling ervan op zonder hormonale en antibacteriële componenten. Door deze functie is het medicijn veilig, heeft het geen contra-indicaties, veroorzaakt het geen verslaving en heeft het geen negatieve invloed op het lichaam.

Deze tool is meer geschikt voor eigenaren van een vette en gecombineerde huidtype, omdat het helpt om de onaangename glans en het gevoel van vettigheid te elimineren. Voor degenen die een normaal of droog huidtype hebben, is het beter om het medicijn in de richting van de wijzers te gebruiken, dit zal schilfering en uitdroging van de huid helpen voorkomen.

Beoordelingen van applicaties

Beoordeling №1

Voor de behandeling van acne gebruikte ik verschillende remedies. Onlangs heb ik de crème Tsinovit gebruikt. Deze tool is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, dus het is veilig en heeft praktisch geen contra-indicaties.

De gel heeft een vrij dichte textuur, maar wordt zeer snel opgenomen en laat geen vettig gevoel achter. Bovendien heeft het, in tegenstelling tot veel anti-acnemedicijnen, geen onaangename geur.

Ik gebruik dit medicijn al heel lang, het went er niet aan, en dat is een ander pluspunt. Met de hulp van Tsinovita verloor ze de vergrote poriën en comedonen, waardoor acne ook veel minder werd.

Beoordeling nummer 2

Het afgelopen jaar werd intensief behandeld voor acne. Er waren veel acne-laesies, de huid op het gezicht leed aan ontstekingen en zag er rood en geïrriteerd uit. Onlangs zijn puisten begonnen te verschijnen, dus ik moest me wenden tot een dermatoloog, een onderzoek ondergaan en volledig worden behandeld.

Ik heb veel medicijnen voorgeschreven, inclusief antibiotische zalven. Nadat de huidconditie is verbeterd en de huiduitslag bijna is verdwenen, adviseerde de arts Tsinovit crème-gel te gebruiken als profylaxe. Hiermee heb ik mijn huid een half jaar in goede staat gehouden. Het preparaat bevat zoethout, zink en natuurlijke oliën.

Het medicijn is vrij veilig, het werkt op een manier die de productie van overtollig talg voorkomt, waardoor de poriën verstopt raken. Dit is erg belangrijk voor mijn vette huidtype. Als gevolg hiervan verdwijnt de hoofdoorzaak van acne en ziet de huid er schoon en gezond uit.

Beoordeling nummer 3

Ik probeerde crème gel Tsinovit aan te brengen, maar dat beviel me niet. Ik gebruikte het medicijn 2 weken lang en merkte dat de huid te droog was geworden, peeling verscheen en puistjes zowel bleven als bleven.

De samenstelling van deze gel is zink, dus droogt hij de huid. Blijkbaar moet ik producten oppikken die een zachter effect hebben, zodat ze niet alleen acne elimineren, maar ook de huid hydrateren. In dezelfde serie is er room en spray Zinovit, ze hebben een iets andere samenstelling, nu wil ik deze remedies proberen.

Zinovit in de strijd voor een gezonde huid

Onjuiste voeding, slechte nachtrust, slechte hygiëne - al deze factoren die de huidaandoening beïnvloeden. Gezicht wordt dof, uitslag verschijnt. Om het probleem op te lossen is niet altijd genoeg om een ​​gezonde levensstijl te starten. In sommige gevallen kan het niet zonder medicamenteuze behandeling. Veel goede recensies in de behandeling van acne zijn te horen over een reeks middelen Tsinovit.

Samenstelling en vrijgaveformulier

In de apotheek kunt u spray, gel of crème Zinovit kopen. Al deze geneesmiddelen zijn bedoeld voor de behandeling van enkele acne of uitgebreide huiduitslag. Het belangrijkste actieve ingrediënt is zinkpyrithione. Het ontstekingsremmende effect wordt ook versterkt door dikaliumglycyrrhizinaat. De samenstelling omvat ook theeboomolie en jojoba. Deze componenten versterken het ontstekingsremmende effect, droge purulente uitslag.

Dikaliya-glycyrrhizinaat heeft ook een uitgesproken ontstekingsremmend effect. Bovendien maakt deze component de dermis minder vatbaar voor allergische factoren. De oliën die deel uitmaken van de Cinovit-productreeks hebben ook een positief effect op de huid. Tea tree olie is een natuurlijk antisepticum dat ook afzonderlijk kan worden gebruikt. Het medicijn bevat geen lanoline en salicylzuur, die vaak worden gebruikt bij de vervaardiging van andere dermatologische geneesmiddelen.

Wanneer moet ik de Cinovit Facial gebruiken? Het medicijn heeft veel bewijs. Deze omvatten:

  • zonnebrand;
  • allergische reacties;
  • dermatitis;
  • acne milde tot matige ernst;
  • eczeem.

Tsinovit wordt ook veel gebruikt voor de behandeling van enkele acne. Het unieke van het medicijn ligt ook in het feit dat het kan worden gebruikt om de ontwikkeling van acne vóór en na een diepe reiniging van het gezicht te voorkomen.

Hoe de remedie Zinovit voor acne te gebruiken?

De behandeling moet worden uitgevoerd na overleg met een dermatoloog. Vaak worden aanvullende antivirale, hormonale of antibacteriële geneesmiddelen voorgeschreven voor inname. Behandel het getroffen gebied betekent Zinovit meerdere keren per dag. Pre-face moet grondig worden gereinigd met gewone zeep.

Voordat u het medicijn voor acne overal op het gezicht toepast, is het noodzakelijk om een ​​kleine test uit te voeren voor een allergische reactie. Om dit te doen, wordt een beetje geld aangebracht aan de binnenkant van de pols voor een paar minuten en vervolgens afgewassen. Om te beoordelen of het mogelijk is om het medicijn in een bepaald geval te gebruiken, is het noodzakelijk binnen 20-30 minuten. Als er op het behandelde gebied geen roodheid en jeuk is, is het niet verboden het medicijn te gebruiken.

Welke vorm van medicijn is het beste om te kiezen? Crème en gel verschillen praktisch niet in hun effectiviteit. Het enige verschil is dat de crème 2-3 minuten per dag een paar minuten op de aangetaste plekken wordt aangebracht, daarna moet het middel worden verwijderd met een servet. De gel kan worden aangebracht voordat hij naar bed gaat zonder hem te wassen. In deze vorm is het geneesmiddel veiliger. Tegen acne wordt Zinovit-spray ook veel gebruikt. Voor gebruik moet de fles met medicijnen grondig worden geschud. Als puistjes op het gezicht liggen, wordt de spray aanvankelijk op een wattenschijfje aangebracht en pas daarna op het aangetaste gebied. Op deze manier kunt u voorkomen dat u de medicatie in de ogen krijgt.

In de apotheek kunt u ook Zinovit-shampoos vinden. Dit zijn producten die ontworpen zijn om roos en hoofdhuid te elimineren. Met de hulp van shampoo in staat zal zijn om zich te ontdoen van acne, gelegen in de zone van haar.

De duur van het gebruik van een geneesmiddel wordt bepaald door de arts, afhankelijk van het klinische beeld, evenals de individuele kenmerken van de patiënt. Als we het hebben over enkele puistjes, is het mogelijk om het probleem binnen een week op te lossen. De behandeling van acne kan een maand lang worden uitgevoerd. Als een week na het begin van het gebruik van het medicijn niet zichtbaar is, is de positieve dynamiek van de ziekte niet merkbaar, de arts kan een ander medicijn voorschrijven.

Contra-indicaties en bijwerkingen

Artsen zeggen dat de Tsinovit-serie producten (crème, spray, gel) in de meeste gevallen absoluut veilig zijn. Alleen in sommige gevallen kan een allergische reactie worden waargenomen. Als een patiënt een individuele intolerantie heeft voor een van de bestanddelen van Tsinovit, kunt u het geneesmiddel niet gebruiken om acne te behandelen.

Een dermatoloog kan een geneesmiddel Zinovit niet voorschrijven aan een vrouw tijdens zwangerschap of borstvoeding. Dit is het gevolg van het ontbreken van klinische onderzoeken met betrekking tot deze groep patiënten. Om dezelfde reden is het medicijn niet aan te raden om te gebruiken voor de behandeling van kinderen jonger dan 7 jaar.

De voorbereidingen van de Tsinovit-serie hebben een natuurlijke basis. Daarom is een overdosis bij de behandeling van acne onmogelijk. Gezichtsirritatie of peeling kan wijzen op de ontwikkeling van allergieën. In dit geval zal het gebruik van crème, spray of gel moeten worden opgegeven. Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het medicijn niet op het slijmvlies van het oog valt. Als het probleem zich nog steeds heeft voorgedaan, moet het product grondig worden gewassen met stromend water.

Wat is het waard om te onthouden?

Om ervoor te zorgen dat het medicijn positieve resultaten geeft, is het noodzakelijk om het te gebruiken in overeenstemming met de instructies. Middelen uit de Tsinovit-serie worden zonder recept in de apotheek gedistribueerd. Bewaar ze op een koele, droge plaats, weg van kinderen. Voor het eerste gebruik van het medicijn, is het raadzaam om een ​​dermatoloog te raadplegen. Zinovit crème, gel of spray kan na de houdbaarheidsdatum niet worden gebruikt.

Als de apotheek het medicijn Tsinovit niet heeft, kan de arts een geschikt analoog aanbevelen. Voor de behandeling van acne en acne, veelgebruikte middelen zoals Belosalik, Bepanten, Sudokrem, Tsinokap, Akriderm, Kutiveyt, etc.

crème crème gel voor acne - beoordelingen

acne crème gel

Queen cream gel voor acne 16 januari, 16:25

Goede dag voor iedereen. Ik wil mijn prachtige remedie tegen acne delen. Deze crème gel Tsinovit. Voor hem kocht ik bijna de hele apotheek uit. Beginnend van praters eindigend met ernstige dure antibiotica. Zoveel geld uitgegooid, gewoon een nachtmerrie. En een effectieve remedie tegen acne bleek vreemd goedkoop, ongeveer 300 roebel. Op zichzelf een buis met normale of heldere stickers, niets erin. De gebruikelijke apotheek-tool. Maar welk effect. Recht super. Poriën worden gladgemaakt, versmald qua grootte, ontstekingen worden in een paar dagen verwijderd. En geen dichtheid met droogheid komt niet voor, zoals vaak gebeurt met veel gels. De remedie is op zichzelf niet hormonaal, veroorzaakt geen verslaving, dus kan deze kalm worden toegepast. Tijdens een pauze van 2 maanden, kwam acne niet voor. Dit maakt me erg gelukkig. Ik paste het meestal 's morgens na het slapen en' s avonds toe, voordat ik met een dunne laag naar bed ging. Het absorbeert onmiddellijk en laat geen vette resten achter. Dus je kunt het veilig kopen voor de behandeling van acne, ik adviseer je zeker.

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 0 · Nee 0

Acne crème Cinnitus 24 november, 2017

Een middel tegen acne, dat maar weinigen hebben gehoord. Weinig mensen gebruikt, maar tevergeefs. Deze Zinovit van acne in de vorm van een crème-gel en spray. Zelf strompelde ze puur toevallig tegen hem, en tot nu toe ben ik blij met deze kans. Het is een cent waard, maar het helpt om acne te verwijderen en het kan zo veel worden gebruikt als je nodig hebt, omdat het geen verslaving aan de huid veroorzaakt. Er zijn kleine contra-indicaties, maar ze zijn zo klein dat we kunnen aannemen dat dat niet zo is.

Reacties Beoordeling nuttig? Ja 1 · Nee 0

Kira Potapova
Moskou gast

Acne Cream Cinnitus 11 januari 2016

Ik zou niet zeggen dat ik een superprobleemhuid heb, waarschijnlijk net als iedereen. Dat puistje stapte uit, daarna acne en zwarte stippen irriteerden alleen maar. Ik begrijp niet waar ze vandaan komen. Ik kijk naar mezelf, ik eet goed ondanks het strakke schema, maar daarmee waren de problemen enorm. De ene dag na de andere problemen ontdekte Tsinovit voor zichzelf. En weet je, gewoon onverwacht goed. En de consistentie is aangenaam, het wordt perfect opgenomen, laat geen spoor achter en natuurlijk is het probleem met acne verdwenen. Zwarte vlekken begonnen ook minder te lijken. Over het algemeen adviseer ik iedereen.

Acne crème Cinnitus 8 december 2015

Ik wil je vertellen over de remedie tegen acne, mee-eters en zwarte vlekken crème Tsinovit. Heb het een paar maanden geleden gekocht. Na de geboorte kreeg ik veel acne op mijn schouders en op mijn gezicht. Hoewel voorheen was dit niet erg veel.
En nadat het begon te gebruiken, is acne veel minder geworden. Degenen die Tsinovit hadden besmeurd gingen heel snel voorbij, waarschijnlijk binnen een dag. Onlangs verscheen er een zeer grote op mijn kin, en terwijl deze brak, was het zeer pijnlijk, ik smeerde het zo overvloedig met deze crème-gel voor de nacht en tegen de ochtend werd de tumor kleiner en in twee dagen volledig verdwenen. Ikzelf was erg verrast, omdat meestal een paar dagen met dergelijke acne lijden. Eerder verbrandden ze ze zelfs met alcohol.
Zoals ik begreep is de hoofdcomponent in de samenstelling van Zinovit zink, plus nog een extract uit de wortel van medicinale drop. Het blijkt vrij neutraal en niet agressief samenstelling, zonder antibiotica, alcohol, hormonen en gewoon andere dingen, dan acne meestal wordt behandeld. Ik koos heel zorgvuldig de tool en las de compositie van tevoren, zodat er niets dergelijks was. De samenstelling van Tsinovita voldeed mij volledig. Wat ik kreeg na de behandeling met dit medicijn was ook geschikt voor mij. Het helpt perfect en het belangrijkste is dat het de gezondheid niet schaadt.

Acne crème Cinnitus 23 oktober 2015

Ik kocht dit product voor mijn zus, ze was 13 en ze begon acne te krijgen. Haar huid is niet vettig, dus de conditie is helemaal niet kritisch, maar nee-nee en zelfs een paar acne zullen springen en ze gaat erdoorheen. De moeder stond haar niet toe om het hormonale medicijn te kopen, dus ik vroeg de apotheek om de meest onschuldige en effectieve zalf. Ik kreeg het advies om Zinovit crème-gel te kopen. Ik kocht, hoewel ik daar nog nooit van had gehoord, maar de prijs was betaalbaar, ik wilde alleen zink van actieve ingrediënten, ik besloot het te proberen. En weet je, het helpt echt!

Zinovit acne spray beoordelingen

Deze shampoo Tsinovit is echt van roos, gecontroleerd op mezelf. Na twee weken gebruik nam de roos merkbaar af. Ik zal het blijven gebruiken. Zinovit is gewoon SUPER.

№ 4108 | 03/06/12 16:28 | serge

Het redden van Tsinovita wanneer een puistje naar buiten springt. In het koude seizoen worden ze om een ​​of andere reden door mij geactiveerd. En sinds de puberteit voor mij strekt het uit. Lang geprobeerd anders koos. Als gevolg hiervan stopte ze op deze crème-gel in termen van prijs-kwaliteitverhouding. Misschien doet hij niet zo snel, maar na 2 weken denk ik niet eens aan acne. En dan over het algemeen niet de hele winter verschijnen. Mijn huid is vrij wispelturig, maar deze remedie veroorzaakt bijvoorbeeld geen allergieën. Van mij, plus.

Nr. 17595 | 21-09-15 15:03 | Marishelka

Ik Tsinovit van acne en acne onlangs gekocht. Maar zeer tevreden, crème gel helpt goed. En de puistjes gaan snel voorbij nadat ik ze heb ingesmeerd en de zwarte stippen zijn minder opvallen. Hoewel mijn huid vettig is, maar wanneer het koud wordt, begint al het andere te pellen. Daarom is het goed dat er in de samenstelling van de crème geen salicylzuur en alcohol zit, daarnaast droogt de huid niet.

№ 17963 | 11/08/15 11:42 PM | Victoria

Het thema acne heeft geen effect op mij, maar mijn geliefde dochter. Dit probleem kwam met het begin van de menstruatie op de leeftijd van 13. In het begin was er een kleine uitslag, daarna werden ze meer en meer. Zowel in hoeveelheid als in grootte. Katenka weigerde zelfs naar school te gaan. Ik bekeek het met pijn. Artsen zwaaiden met hun handen, deze tiener zal worden vastgehouden. Maar ze is al 15 jaar oud, de situatie is niet veranderd en toen besloot ik om te vechten. Herlees met honderden forums, artikelen en recensies. Eerst een tool geprobeerd, daarna nog een. En zo kwam het tot 14 drugs Zinovita, die ons uit de puistenkuil trok. Ikzelf geloofde niet dat dit goedkope hulpmiddel een redding zou zijn. Maar hoe het ook was. Naast het hydrateren van de huid, vermindert het ook de roodheid van ontstekingen. En de behoefte aan een tonaal hulpmiddel verdween na 2 weken aanbrengen van de crème-gel. En na anderhalf jaar was het gezicht schoon, tttt. Al bang om het te verbloemen. En je zou weten hoeveel geld we eerder hebben uitgegeven aan beroemde acne medicijnen. Nachtmerrie. En de redding was zo dichtbij.

№ 23375 | 21-11-17 17:24 | Karina

Hallo allemaal Ik ben 19 jaar oud en ik ben een modern meisje, ik hou van mode en schoonheid te volgen. Vooral dat, als voor een gezicht en haar. Ik spaar nooit geld op hen. Ik benader de keuze van de fondsen heel zorgvuldig: alvorens te kopen, bestudeer ik de samenstelling van de fondsen op internet, lees beoordelingen op otzovik-sites en pas daarna besluit ik de goederen te kopen. Zo was het met Zinovit. Ik werd geadviseerd door zijn vriendin, die op de vlucht was voor acne. Maar voordat ik haar gehoorzaamde, begon ik mijn eigen compositie en feedback te testen. De samenstelling heeft vertrouwen veroorzaakt: zink, glycyrrhizinaat en vitamine E. En niets meer, geen alcohol, geurstoffen, zoals gebeurt in heel veel producten. De beoordelingen waren anders: zowel slecht als goed. Maar zoals ik het individueel begreep, is iemand geschikt, iemand niet. Dat hij persoonlijk naar me toe is gekomen. En hoe. Nu pseudo ik het elke dag op mijn gezicht, als een basis voor make-up. Make-up met hem duurt de hele dag en spreidt zich niet uit. En opgelucht van acne en make-up behouden. En dit is voor een redelijke niet-bijtende prijs. Daarom kan ik het u veilig aanbevelen, lezers.

23482 | 12/05/17 09:58 | Julia

"Mijn naam is Inga, ik ben 23 jaar oud en ik heb nog steeds last van kleine huiduitslag op mijn gezicht, meestal op een paar stukjes wang of kin." Op advies van een vriend kocht ik een crème-gel genaamd Tsinovit en begon ze te laten glanzen. talgafscheiding, en dankzij dit, wordt acne verkleind vlak voor je ogen.Ik raad het iedereen aan, zelfs mensen met een droge huid, omdat het geen schade aanricht.
"

№ 23564 | 12.12.17 10:54 | Inga

Ik kreeg problemen: de huid op mijn gezicht werd wat vettig, huiduitslag verscheen in de vorm van acne. Niet erg leuke soort alen. Ik vroeg mijn vriend hoe en wat ze gebruikte. Ze zei dat haar crème was gered door Tsinovit en een spray van dezelfde lijn. Ik kocht ook deze fondsen, regelde een lage prijs. Acne crème gel gedroogd na de eerste aanbrenging, ik heb spray aangebracht voor het slapengaan en 's morgens, na ongeveer 7 dagen redde het de huid van vette glans. Het heeft geen sterke geur en de structuur is niet plakkerig. De huid droogt niet, wordt niet strakker en is esthetisch schoonder geworden. Ik bewaar deze tool altijd in mijn make-uptas en ik adviseer iedereen!

23756 | 1/16/18 15:34 | Lara

Ik heb Zinovit-spray al een paar maanden gekend. Ik kocht het niet van acne, zoals het hoort, want Het is specifiek gericht op het bestrijden van acne, maar om te besparen op de basis voor het gezicht. Het feit dat het perfect make-up vasthoudt, heb ik op het vrouwenforum geleerd. En zonder na te denken kocht het twee keer in een apotheek. Dit is een kleine witte fles, gemakkelijk aan te brengen. De tool laat geen gevoel van droogheid en benauwdheid achter. Integendeel, het mattert de huid van het gezicht en verstopt de poriën niet. Verrassend genoeg stoorde acne me niet tijdens deze maanden, hoewel meestal 1-2 stukjes konden verschijnen.

23757 | 16-1-18 / 16:10 | Vikulka

Getest crème-gel Tsinovit ergens voor een week, genas alle acne! Ik was zeer tevreden. Nu gebruik ik voor preventie. Ik adviseer alle vrienden, een beetje)

Acnebehandeling met Zinovit


Zinovit voor acne - een medicijn met ontstekingsremmende werking. Antiseptische, kalmerende effecten zijn aanwezig.

Antimicrobieel, fungicide, ontstekingsremmend effect wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van pyrithione in de samenstelling van het zinkpreparaat. De aanwezigheid van dikaliumglycyrrhizinaat zorgt ook voor een sterk ontstekingsremmend effect en daarnaast voor beschermende functies. Verzachting en voeding van de huid treedt op door extracten van olijfolie, jojoba en shea-olie.

Het medicijn is verkrijgbaar in de vorm van zalf, gel of shampoo. De vorm van afgifte wordt bepaald door de aard van de ziekte. Bijvoorbeeld, Zinovit crème of gel smeert de huid tegen acne.

Shampoo behandeld met Tsinovit:

  • atopische dermatitis;
  • psoriasis;
  • jeuk;
  • droge of vette seborrhee;
  • roos;
  • seborrheic dermatitis die de hoofdhuid aantast.

Shampoo wordt verwerkt hoofdhuid, gemasseerd tot het schuim. Dan moet je het schuim afwassen en dan de procedure herhalen, maar deze keer moet je het niet meteen uitwassen, maar na twee of drie minuten.

Om roos te voorkomen, is het voldoende om twee keer per week shampoo toe te passen, en wanneer roos verschijnt, is het elke twee dagen gedurende een maand.

Voorbereiding en applicatie van de huid

Het wordt gebruikt als het enige middel van hygiëne gedurende de gehele behandelingsperiode, andere cosmetica moeten worden uitgesloten.

Tijdens het aanbrengen wordt de gel aangebracht op de huid, afgewassen in drie tot vier minuten. Voor de preventie van wasgel wordt twee keer per week gebruikt.

Creme Tsinovit helpt roodheid, huidirritatie te voorkomen, wordt gebruikt om allergische reacties te remmen die de huid beïnvloeden, helpt bij zonne- of thermische brandwonden. Creme Tsinovit helpt goed bij acne (gebruikersrecensies zijn alleen maar positief).

Instructies voor het aanbrengen van de volgende crème.

  1. Het is noodzakelijk het getroffen gedeelte van de huid te wassen, terwijl wrijven niet nodig is.
  2. Zeep moet neutraal zijn, zonder geurstoffen (bijvoorbeeld - economisch).
  3. Dan moet je drogen met een handdoek, lichtjes op de huid drukken.
  4. Na het getroffen gebied wordt behandeld met crème.
  5. Wanneer het effect optreedt, wordt de crème nog een of twee weken lang aangebracht.
  6. Eenmalig gebruik is wenselijk om te produceren voor het slapen gaan.
  7. Beperkingen op de duur van het gebruik van de crème is niet, omdat de effecten van een overdosis niet worden opgemerkt.

Aankoop van het medicijn in apotheken


De prijzen voor het medicijn zijn afhankelijk van de vorm van introductie:

  • de prijs van Zinovit-gel voor een douche met een volume van 150 ml varieert van 207 tot 416 roebel;
  • 40 ml huidcrème kost 258 - 418 roebel;
  • 35 ml crème-gel - 282 - 380 roebel;
  • 75 ml acne spray voor probleemhuid - 250 - 483 roebel;
  • roosshampoo 150 ml - 233 - 452 roebel.

Naar mening van gebruikers is Spray Zinovit voor acne even effectief als een crème of gel. Maar het kan minder handig zijn als het wordt aangebracht - het kan in de ogen komen.

Als u niet de gewoonte heeft om sprays te gebruiken, kunt u stoppen met de gel of crème. Het effect zal hetzelfde zijn, omdat de formule van het medicijn hetzelfde is.

Geneesmiddelenreviews

Vier jaar lang heb ik acne behandeld, ik heb alle cosmetica-series geprobeerd: van doskinorenov garnier en zink gebabbel. Geen resultaat! Toen was er een beslissing om contact op te nemen met een dermatoloog.

In een betaalde kliniek deden ze om de een of andere reden niet eens een test, maar beperkten ze zich tot het extraheren van dure medicijnen. Deze medicijnen hebben een enorm aantal bijwerkingen. Op deze behandeling eindigde de kliniek. Toen ging ze naar de huidkliniek. Na het testen is er niets ernstigs gevonden, behalve een teveel aan vet. Hier had ik het ergste: tien injecties met antibiotica, intraveneuze medicijnen, tien transfusieprocedures. Het is duidelijk dat ik het moest verdragen, omdat schoonheid opoffering vereist.

In aanvulling op de bovenstaande procedures, de arts voorgeschreven Tsinovit - zalf of spray. Ik koos voor een spray. Zoals aanbevolen, gebruikte ik elke avond spray na het wassen. In aanvulling op de spray gebruikt chloorhexidine.

Twee maanden later lag het resultaat voor de hand: het grootste deel van de acne verdween, het uiterlijk van nieuwe stopte, de huid in het gezicht werd merkbaar schoner, wat ik aanvankelijk niet kon geloven! Nu gebruik ik Tsinovit om zwarte stippen kwijt te raken, het resultaat komt er niet lang meer uit. Dus als iemand dezelfde huidproblemen heeft die ik had, raad ik u aan een arts te raadplegen. En als de uitslag niet erg veel is, dan zal je Tsinovit zeker redden.

Op de een of andere manier waren er geen ernstige problemen met de huid, maar hier droegen de nachtvorsten bij aan het verschijnen van vele uitbarstingen op het gezicht, terwijl ze allemaal ziek waren. Diagnostiek sloot de versie met allergieën uit en de oude middelen waren nutteloos.

Ik heb toevallig ergens over Zinovit gelezen, ik kocht het nog steeds in wanhoop. De volgende dag was al tevreden met het resultaat en na een paar dagen verdween de ontsteking. Nieuwe ontstekingen kwamen niet voor. Het product is aangenaam, er is bijna geen geur, ik breng het twee keer per dag aan met een wattenschijfje.
Het resultaat is niet alleen geweldig, dus de spray duurt erg lang! Een aanrader voor iedereen met huidproblemen.

Sinds de leeftijd van negentien jaar begonnen de problemen met acne en de bijbehorende pijnen en pijnen. Toen Tsinovit-spray verscheen, kocht ik het meteen. Toegegeven, het was moeilijk genoeg om het te krijgen, ik moest opbellen en door veel apotheken reizen. Ergens in een maand was de eerste fles al verbruikt, zoals ze drie keer per dag volgens de instructies gebruikte.

Er werd aan de verwachtingen voldaan: oude acne verdween, nieuwe verdwenen niet meer. Is dat klein, één per week. Maar dit is onvergelijkbaar met de gruwel die eerder bestond, toen de resulterende acne niet genoeg ziekelijk was, duurde het ook enkele weken.

De huid kwam echter niet eens uit, maar het was niet meer zo eng. Ik ben gestopt met het gebruik van make-up en spray, waarna het resultaat ongeveer zes maanden werd bewaard. Ik hoefde de tweede fles niet te gebruiken... tot gisteren.

Dit najaar gaf me een verrassing in de vorm van een catastrofaal snelle uitslag: twee tot drie nieuwe ontstekingen begonnen dagelijks te verschijnen, niet beperkt tot het gezicht.

Ze kreeg een bewaarflesje, maar er was geen bijzondere hoop voor het resultaat omdat er meer uitslag was dan eerst. 'S Avonds voor het slapen gaan, bespoot ik mijn schouders, decolleté, gezicht.

'S Morgens was ik aangenaam verrast toen ik ontdekte dat er geen nieuwe ontstekingen waren en dat de oude alleen maar enigszins roze vlekken achterlieten. Als na een geperst puistje er sprake is van een zweer, is dit zeer merkbaar, omdat de huid op deze plek wordt aangehaald en deze heel snel geneest.